Websites

Tijd voor een (nieuwe) website? Dan ben je bij POP Marketing aan het juiste adres. Met het gebruikersvriendelijk WordPress leveren wij de mooiste websites. Deze kun je na oplevering zelf bijhouden, maar je kunt de back up's, updates en het beheer ook aan ons over laten.  Op die manier weet je zeker dat je website altijd goed bijgewerkt blijft en naar behoren functioneert. 

Zoekwoordenonderzoek

WordPress

WordPress is op dit moment het meest gebruikte contentmanagementsysteem. Omdat er geen echte technische kennis (coderen) noodzakelijk is, kunnen mensen (klanten) dit soort websites makkelijker zelf beheren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het wijzigen van teksten.

Ik bespreek altijd eerst de wensen; wat is het doel van de website of webshop en welke functionaliteiten wil je erop zien? Wat vind je mooi? Wie levert de teksten aan? Dit is dus maatwerk, waardoor geen enkele site van mijn hand er hetzelfde uitziet. De website van POP-Marketing is bijvoorbeeld een WordPress site.

SEO-proof website

Wanneer je je website laat maken door POP Marketing, sla je twee vliegen in één klap; de door ons opgeleverde websites bevatten altijd geredigeerde en zoekmachine-geoptimaliseerde meta's, pagina's, headings, teksten en links. Je kunt dus direct live met de site en bent direct goed vindbaar! 

De basis hiervoor is ons zoekwoordenonderzoek. Wij verdiepen ons in jouw business en weten op welke keywords we ons het beste kunnen richten. 

Je zult dus niet naderhand nog zelf aan de slag moeten met deze instellingen en wij weten dat onze klanten dit zeer op prijs stellen. 

Tweewekelijkse update van je plugins, thema's en WordPress + back up

Troubleshooting n.a.v. update + overige troubleshooting

Site diagnose + versnellen website